ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ 3 ΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 08:30 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 19:30, 3η Ημέρα
Προϊστορία, η κλασική περίοδος, η Ρωμαϊκή κυριαρχία, η Βυζαντινή Αυτοκρατορία, οι Σταυροφορίες και οι Νεώτεροι Χρόνοι: Η Ελλάδα μέσα στους αιώνες θα ξεδιπλωθεί ενώπιον σας σε αυτή την τριήμερη περιοδεία.
1η Μέρα: Ισθμός Κορίνθου [σύντομη στάση]. Ταξιδέψτε προς την Επίδαυρο [επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο και το θέατρο που είναι διάσημο για την αξιοσημείωτη ακουστική του] και στη συνέχεια στο Ναύπλιο [σύντομη στάση]. Πηγαίνετε στι Μυκήνες όπου θα επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο και τον τάφο του Αγαμέμνονα. Στη συνέχεια, αναχωρήστε για την Ολυμπία μέσω της κεντρικής Πελοποννήσου περνώντας από τις πόλεις Μεγαλόπολης και Τρίπολης, φτάστε στην Ολυμπία. Διανυκτέρευση για μια νύχτα στην Ολυμπία.
2η Μέρα: Το πρωί επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπίου Διός, το αρχαίο στάδιο και το μουσείο της Ολυμπίας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε μέχρι τη μαγευτική Γέφυρα που διασχίζει τον Κορινθιακό κόλπο από το Ρίο-Αντίριο και οδηγείστε στο λιμάνι της Ναύπακτου-Γαλαξίδι για δείπνο και μια νύχτα στο Δελφούς.
3η Μέρα: Το πρωί επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο των Δελδών και στη συνέχεια στβ Αράχωβα, γνωστή για τα πολύχρωμα χαλιά. Στη συνέχεια ξεκινήστε τη διαδρομή πίσω στην Αθήνα μέσω Λεβαδείας. Φτάστε στην πόλη της Ακρόπολης νωρίς το βράδυ