ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΑ 4 ΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣ: 08:30 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 19:30, 4η μέρα
1η μέρα: Αφήστε τον παραλιακό δρόμο προς το κανάλι της Κορίνθου [σύντομη στάση]. Μεταβείτε και επισκεφθείτε το Θέατρο της Επιδαύρου, γνωστό για την αξιοσημείωτη ακουστική του. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην πόλη Ναυπλιο [ σύντομη στάση] κατευθυνθείτε προς τις Μυκήνες και επισκεφθείτε τον Αρχαιολογικό χώρο και τον Τάφο του Αγαμέμνονα. Στη συνέχεια, αναχωρήστε για την Ολυμπία μέσω της Κεντρικής Πελοποννήσου και τις πόλεις Τρίπολη και Μεγαλόπολη. Διανυκτέρευση στην Ολυμπία, το λίκνο των Ολυμπιακών Αγώνων.
2η Μέρα: Το πρωί επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο Ολυμπίας. Ταξιδέψτε μέσω Πάτρας στο Ριο, όπου διασχίζετε μέχρι την υπέροχη Γέφυρα προς το Αντίριο & την οδήγηση μέσω της Ναυπάκτου, φτάνετε στους Δελφούς. Διαμονή και διανυκτέρευση στους Δελφούς
3η Μέρα: Το πρωί επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο των Δελφών. Αναχωρήστε για την Καλαμπάκα. Ξεκινήστε για την Αμφισσα, Λαμια και Τρίκαλα. Φτάστε για δείπνο και διανυκτέρευση στην Καλαμπάκα.
4η Μέρα: Το πρωί επισκεφτείτε τα μαγευτικά Μετέωρα, από νωρίς το απόγευμα ξεκινήστε τη διαδρομή πίσω στην Αθήνα περνώντας μέσω των Θερμοπυλών [επίσκεψη] και των Καμμένων Βούρλων.